Voor de beginners is er de cursus in Oppi's voor de gevorderden de RS Feva. 

         Als volwassene kunt u nu ook zeilles volgen bij DWSV.

                                                                                    

De Valk is dé ideale zeilschool lesboot. Je zit zelf aan het roer en bedient zelf de zeilen, de instructeur zit aan boord om je instructies te geven. Het is ook de meest gebruikte huurboot.

Je zit met maximaal 3 andere cursisten in de boot en wisselt tijdens de les van plaats. Tijdens de les wordt er ook de theorie uitgelegd, die ook in het zeilboek staat.

De lessen zijn op zaterdag, u kunt gelijk met uw kind les volgen. En er zijn lessen op een avond doordeweeks.

 

Voor 2017 worden onder voorbehoud de volgende lestijden gepland.

 

De lessen worden gegeven op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avonden van 19.00 / 21.00 uur 

en op zaterdag van 9.00 / 11.00 uur, 11.00 / 13.00 uur, 13.00 / 15.00 uur en van 15.00 / 17.00 uur. Er zijn ook plannen om op zondag les te gaan geven,

We beginnen begin april tot de zomervakantie niet, dan weer van  t/m begin september

polyvalk3

Voor de theorie maken wij gebruik van ons Het zeilboek. Reddingsvesten worden ook gratis uitgeleend, Zelf Het is handig om altijd droge kleren bij je te hebben. Verder moet je iets aandoen wat gewoon lekker zit. Laarzen mogen niet in de boot,sportschoenen of sandalen zijn uitstekend geschikt. Als er regen voorspeld is,dan is een regenpak zeer nuttig.

Aan het eind van het seizoen is er nog een BBQ. Deelname isvoor alle leden/ cursisten met ouders, broertjes en zusjes. Alleen voor de drankjes wordt een kleine vergoeding gevraagd.

 

Aanmelden voor de cursus kan via de website.bij AANMELDEN.

Alle data staan op de website bij AGENDA.

Volwassen cursisten  betalen geen inschrijfgeld. de prijzen staan bij TARIEVEN: voor volwassen € 148,= voor de hele cursus van 10 lessen.

 

Voor verdere informatie kunt u mailen neteirpsretaw.[antispam].@dwsv.nl

of bellen met Gert Kwakkel tel 0654 628522

 

posterA5mwt rsfevaenvalk 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.